Toneelvereniging DES speelt 'Vromd volk op het arf' in Jimm's in Gieten

Stadskanaal

Toneelvereniging DES uit Kostvlies brengt zaterdag 16 januari het blijspel 'Vromd volk op het arf' van Herman van der A op de planken van zalencentrum Jimm's in Gieten.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Wie is verhinderd, krijgt een herkansing op zaterdag 30 januari in dorpshuis de Trefkoel in Gasselte. Dan vinden twee uitvoeringen plaats: om 14.00 uur en om 20.00 uur. Willem Veldman is boer. Om het hoofd boven water te kunnen houden gaat hij asperges verbouwen. Opa, zijn schoonvader, vindt dit maar niks voor een echte boer. Hij besluit samen met Johannes, een rare kwast die eigenlijk als aspergesteker in dienst is genomen, om een camping bij de boerderij te runnen. Dat zorgt voor hilarische taferelen ...

Auteur

Paul Abrahams