Meul'ndob viert vier dagen lang carnaval in residentie de Trefkoel

Stadskanaal

Donderdag 4 februari verandert het normaal zo rustige dorpje Gasselte weer in Meul'ndob.

Burgemeester Eric van Oosterhout overhandigt 's avonds om half negen de sleutel van het dorp aan prins Benno. Vervolgens gaat hij vier dagen lang met adjudant Stefan en de rest van het gevolg voor in de carnavalsfestiviteiten die plaatsvinden in residentie de Trefkoel. Op vrijdag begint om 20.00 uur het discocarnaval voor alle jeugd vanaf groep 8. Dit jaar heeft de disco het thema 'Circus'. Verkleden is niet verplicht maar kom gerust als circusdirecteur, leeuwentemmer, clown of olifant. Er zijn prijzen te winnen voor de mooiste verkleding. Op zaterdagochtend worden de ouderen van 80 jaar en ouder verblijd met een bloemetje, zaterdagavond om 20.30 uur start het grote carnavalsfeest (toegankelijk voor leden vanaf 18 jaar). Zondagmiddag is het de beurt aan het kindercarnaval. En aan alles komt een eind, want om 16.00 uur moet prins Benno de sleutel weer inleveren. Het volledige programma is te vinden op de website www.meulndobbegie.nl

Auteur

Paul Abrahams