Fotoreportage | Project 'Natuur, Wetenschap en Techniek' basisschool Op de Zandtange in Mussel

Stadskanaal

De leerlingen van basisschool Op de Zandtange uit Mussel hebben een leerzame week achter de rug, terwijl de gewone leerboeken niet eens open gingen.

Alles stond namelijk in het teken van ‘Natuur, Wetenschap en Techniek’. De week begon met proefjes op het plein en in de klassen, waardoor de interesse meteen was gewekt. Er werden in de verschillende groepen nog heel wat ontdekkingen gedaan deze week en veel geleerd. Er kwam een ballonvaarder op school die uitleg gaf over een luchtballon. Ook brachten alle leerlingen een bezoek aan stelmakerij Wever in Mussel. Allemaal timmerden ze hier onder begeleiding van vrijwilligers een voederhuisje voor vogels. Meer foto's zijn te zien op de website van uw krant.

Auteur

Paul Abrahams