Tip van de redactie | Blues en stoom: Leste Train noar Knoal

Stadskanaal

Op zaterdag 25 juni houdt Bogdike samen met Museumspoorlijn STAR de ‘Leste Train noar Knoal’. Een muzikale rit van Veendam naar Musselkanaal met onderweg optredens van onder meer Swinder, Bert Hadders en de Nozems en Martijje.

Op de diverse stations onderweg vinden optredens plaats. In Stadskanaal spelen Swinder, Harlequin Hovers en Bert Hadders en de Nozems. In Wildervank is het podium gereserveerd voor Martijje met band en in Veendam kan het publiek luisteren naar Cracker Jacks. Op het Museumplein in Veendam zorgen Swinder, Erwin de Vries en Sikkom Kult voor veel sfeer en gezelligheid. De historische trein van Museumspoorlijn STAR rijdt speciaal hiervoor op zaterdag 25 juni. Vanuit Stadskanaal vertrekt de trein om 08.45 uur. Vanaf Veendam vertrekt de trein om 10.00 uur. Een rit met de ‘Blues Express’ kost 12,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op het kantoor van Museumspoorlijn STAR op station Stadskanaal op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over het programma, de dienstregeling en reserveringen is te vinden op de website www.stadskanaalrail.nl en www.bogdike.nl  

Auteur

Paul Abrahams