Grillhuis Habibi | Van eenvoudige broodjes tot uitgebreide vleesschotels

Stadskanaal

Liefhebbers van een broodje shoarma, een tosti, een wrap of een gevarieerde vleesschotel kunnen nu ook terecht in grillhuis Habibi (0599-637186) dat is gevestigd aan het Velingspad 5, in één van de grootste woonwijken van Stadskanaal.

Het horecabedrijf is gehuisvest in een voormalige pizzeria. "We hebben het pand in de afgelopen maanden flink verbouwd", vertelt eigenaar Machhour Nehmé. "Zo hebben we onder meer de keuken verplaatst, zodat de klanten de koks aan het werk kunnen zien." Nehmé heeft een goede eerste week achter de rug. "We hebben inmiddels veel klanten over de vloer gehad. Niet alleen om gerechten af te halen, maar ook waren al veel tafels bezet. Daarnaast is het mogelijk om gerechten te bestellen, die dan vervolgens thuis worden bezorgd." In het gezellig ingerichte restaurant is plaats voor zo'n 50 gasten. Voor het pand is een terras met plek voor 40 gasten. "Om onze vleesgerechten nog smaakvoller te maken, wordt gebruik gemaakt van een houtskoolgrill. Hierdoor krijgt het vlees een heerlijke, intense smaak, benadrukt Nehmé. "Vanzelfsprekend verkopen we ook vegetarische gerechten." Grillhuis Habibi is door de week tot elf uur 's avonds geopend. Op vrijdag en zaterdag gaat de deur om twee uur 's nachts op slot. Let op! Voorlopig moet nog contant worden afgerekend. Binnen enkele weken wordt een pinautomaat geplaatst. Kijk voor meer informatie op www.grillhuishabibi.nl  

Auteur

Paul Abrahams