Grote verkeersmarkt en mobiliteitsbeurs in Gasselte

Gasselte

Onder het motto 'Ga wijs op weg RoadShow' wordt er op 13 juli, tijdens Gasselte Mooi Wark, een grote verkeersmarkt en mobiliteitsbeurs gehouden in dit dorp.

Het geheel vindt plaats aan Achter de Brinken. Deze beurs maakt deel uit van de regionale campagne 'Ga wijs op weg en blijf mobiel', dat al enkele jaren succesvol wordt georganiseerd door het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD). Hierin zijn overigens ook alle Drentse gemeenten vertegenwoordigd. Doelstelling van de campagne en beurs is om de verkeersveiligheid en de mobiliteit in de gemeente Aa & Hunze te vergroten. Tussen 14.00 en 17.00 uur is de Gasselte Mooi Markt naast een reguliere warenmarkt gevuld met tal van informatiestands met demonstraties, testprogramma’s en overige boeiende activiteiten op het gebied van verkeersveiligheid en mobiliteit. De toegang aan Achter de Brinken is geheel gratis.

Auteur

Arjan Brondijk