Bartje's BikeXperience bij Landal Het Land van Bartje in Ees

Stadskanaal

Tijdens de zomervakantie vinden spectaculaire evenementen plaats bij Landal Het Land van Bartje in Ees. Naast gasten van het park zijn belangstellenden uit de omgeving ook van harte welkom.

Op dinsdag 19 juli wordt het spits afgebeten met Bartje's BikeXperience. Het affiche vermeldt BMX loopfietsen voor de allerkleinsten en Sport Drenthe geeft mountainbike clinics voor kinderen en volwassenen. Bike-trial superster Rick Koekoek, nummer twee van de wereld, is aanwezig tussen 13.00 en 16.00 uur en geeft een Bike Trial clinic voor sportieve bikers en sluit de dag af met een spectaculaire show. Er kunnen weer verschillende fietsen worden geprobeerd en getest. De molenfiets, hobbeltandem, de swingbike en de Lopifit zijn aanwezig.

Auteur

Paul Abrahams