Week der Besten in Vlagtwedde | Een feest voor jong en oud

Stadskanaal

De Week der Besten is in volle gang. Het dorp Vlagtwedde bruist tot en met zondag 21 augustus van de activiteiten.

Donderdag vindt een seniorenmiddag plaats in Partycentrum Rendering met medewerking van de Ter Oapeler Revue en 's avonds treden Jannes en de coverband Queen forever op in respectievelijk Zaal 12 en Partycentrum Rendering. Het affiche vermeldt vrijdag een braderie, een hardstyle avond in Partycentrum Rendering en een optreden van de coverband Betstay in Zaal 12. Zaterdag 20 augustus staat in het teken van de historische TT. 's Avonds treedt de coverband 5th Wheel op in Partucentrum Rendering en in Zaal 12 is het podium gereserveerd voor de Höksons en de Sue Johnny Cash band. De Week der Besten wordt zondag 21 augustus afgesloten met een motortoertocht en met het spektakel Olympische Strijd der Besten. Het volledige programma is te lezen op de website www.weekderbesten.nl  

Auteur

Paul Abrahams