Zoektocht naar 'De Beste Keet van Nederland'

Stadskanaal

Voor het zevende jaar op rij gaat Plattelandsjongeren.nl op zoek naar de beste jongerenkeet van Nederland.

De wedstrijd, waar jongerenketen gevestigd op het platteland aan kunnen deelnemen, loopt tot 1 december 2016. Inzet is de felbegeerde titel ‘Beste Keet van Nederland’. De winnende keet ontvangt een exclusief optreden van de Drentse boerenrockband Mooi Wark in hun keet. De nummer twee ontvangt kaarten voor een optreden en een ontmoeting en de nummer drie ontvangt een goodiepakket van Mooi Wark. Jongerenketen kunnen meedoen aan de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2016’ door zich aan te melden op www.keetkeur.nl Via een profiel kunnen deelnemende keten laten zien hoe goed zij hun keet hebben georganiseerd op het gebied van thema’s als ‘veiligheid’, ‘alcoholbeleid’ en ‘uitstraling’. Daarnaast volgen de deelnemende keten een workshop die op de zeven Keetkeurthema’s ingaat. Deze workshop wordt gegeven door een jonge keetadviseur die door middel van interactieve opdrachten en een scoresysteem elke keet beoordeelt.

Auteur

Paul Abrahams