Succesvol verlopen Kanaalstreekdrive

Stadskanaal

Ondanks de hoge temperatuur, werd de door Bridgeclub Stadskanaal gehouden Kanaalstreekdrive goed bezocht. De jaarlijkse drive waar wordt gestreden om de Hoekzema bokalen.

In totaal gingen 37 paren de strijd aan met elkaar. Cees de Vries en Jaap Mulders werden de winnaars van de bokaal in de A-lijn met een score van 62,92%. De tweede prijs was weggelegd voor Arie Beers en Jaap Schouten, gevold door Hans van der Spek en Herman Wijlhuizen op plaats drie. De bokaal in de B-lijn ging met een score van 61,25% naar het echtpaar Sjamme en Roelie Wesseling. Hier ging de tweede prijs naar Bertha Kroon en Jantje Vos, gevolgd door Ginie de Bie en Marry Everts op de derde plaats. In de C-lijn ging de bokaal naar het echtpaar Henk en Tjerkje Sandman met 63,08%. Op de tweede plaats eindigden Akke Beijering en An van Leeuwen gevolgd door het echtpaar Roelof en Ankie Janssens.

Auteur

Cindy Houwen