Klassieke auto's rondom Klooster Ter Apel

Ter Apel

 De Rotary Club Westerwolde-Hondsrug houdt zaterdag 1 oktober de eerste editie van de Westerwolde-Hondsrug Rally.

Er is een route van ongeveer 180 kilometer uitgestippeld met unieke en verrassende locaties. Deze eerste Rotary Westerwolde-Hondsrug Rally staat open voor ‘Klassiekers’ ( een auto die ouder is dan 25 jaar) en voor ‘Future Classics’. Met de laatste categorie worden auto’s bedoeld, die het in zich hebben een klassieker te worden, maar nog niet de leeftijd hebben bereikt. Er doen in totaal 60 equipes ( 120 personen) mee aan deze rally over de  landwegen van Westerwolde en de Hondsrug. Rond 12.30 uur zullen de eerste rijders voor een lunch worden ontvangen in Klooster Ter Apel. De auto's mogen, speciaal voor deze gelegenheid, rondom het klooster parkeren op de enclave.  

Auteur

Cindy Houwen