Icons of Rock trekt ruim 300 hardrock- en metalliefhebbers - foto's

Stadskanaal

De tweede editie van het minifestival Icons of Rock, dat vrijdagavond werd gehouden in Fox Nightlife in Stadskanaal bracht ruim 300 hardrock- en metalliefhebbers op de been.

Eer stonden optredens op de rol van The Unforgiven (speelde werk van Metallica), Snaggeltoöth (Motörhead) en de Kiss-tributeband Kiss Lickss. Laatstgenoemde band speelde een aangepaste set, daar gitarist Mauri Oliver (Paul Stanley) kort voor het optreden last kreeg van een keelontsteking. Als geste voor de bezoekers had organisator Hugo Koch, die ook jaarlijks Very 'Eavy op poten zet, een gratis kaart voor Ross the Boss klaarliggen. De mede-oprichter van de formatie Manowar speelt op 9 maart volgend jaar in Fox. Foto's Arjan Brondijk

Auteur

Arjan Brondijk