Aanmelden kandidaten verkiezing 'Knoalster' kan nog tot zondag

Stadskanaal

Op initiatief van de redactie van de Kanaalstreek wordt voor de eerste keer de verkiezing van de Knoalster van het jaar gehouden.

Tot zondag 4 december krijgen de lezers van de krant de gelegenheid om kandidaten aan te melden. Uiteindelijk worden vijf inwoners genomineerd door de jury. Vervolgens kan worden gestemd op één van de vijf kandidaten. Onder de stemmers worden vrijkaarten van Service Bioscoop Smoky verloot. Ook de jury heeft een belangrijke stem in het kapittel. De verhouding vakjury en lezers van de krant is 50/50 procent. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal op maandag 9 januari in Theater Geert Teis wordt de uitslag bekend gemaakt door burgemeester Baukje Galama. De vijf genomineerden krijgen een certificaat, een boeket bloemen en een verzorgingspakket van Op=Op Voordeelshop in Stadskanaal. De winnaar gaat bovendien met een prachtige prijs naar huis die door Juwelier Luitjens in Musselkanaal is aangeboden. Ook wordt een foto voor de voorpagina van de leukste krant in de regio gemaakt. Het samenstellen van de jury is inmiddels afgerond. Zoals eerder gemeld is Theo Euverman voorzitter van de jury. De andere juryleden zijn Ingrid Sterenborg, Renate Paans, Fenneke Mensinga, Helen Kämink, Joop Grachten, Paul Abrahams, Marcel Leegte en Jasper Stuut. Wilt u een kandidaat aanmelden voor de verkiezing Knoalster van het jaar? Stuur een mail met motivatie naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl

Auteur

Paul Abrahams