Voetbal| FC Ter Apel '96 onderuit tegen rode lantaarndrager LEO uit Loon

ter apel

Apel - Voor bijna alle voetbalteams is de winterstop aangebroken.

Tijd om terug te blikken op de eerste competitiehelft en voorzichtig vooruit te kijken naar het vervolg van de competitie na de jaarwisseling. Lukt het om kampioen te worden? Wordt via de nacompetitie promotie in de wacht gesleept of eindigt het team op een plek in de grauwe middenmoot. Of nog erger: wordt volgend seizoen na de degradatie een treetje lager gevoetbald. In de gemeente Vlagtwedde zijn de resultaten tot dusverre niet om over naar huis te schrijven. JVV uit Jipsingboertange en Westerwolde uit Vlagtwedde staan allebei voorlaatste in respectievelijk de vijfde klasse F en de vierde klasse C. Sellingen vinden we terug op plek tien in de vierde klasse D. FC Ter Apel '96 gaat de winterstop in als de nummer zeven van de derde klasse C. De grensbewoners hadden een goede slag kunnen slaan als ze in eigen huis hadden gewonnen van rode lantaarndrager LEO. Op de foto van Boudewijn Benting wordt Jeroen Schoonbeek geknuffeld nadat hij zijn ploeg op voorsprong heeft gezet. De formatie uit Loon gaf echter geen krimp en wist uiteindelijk zelfs met 3-1 te winnen.

Auteur

Paul Abrahams