Loopcircuit Rabocup Assen en Noord-Drenthe | Arnoud Magnin Wintercross in Zuidlaren

Stadskanaal

Op zondag 29 januari gaat de vijfde editie van het Loopcircuit Rabocup Assen en Noord-Drenthe van start met de Arnoud Magnin Wintercross in Zuidlaren.

De cross in Zuidlaren trekt ieder jaar veel recreatie- en wedstrijdlopers die het werk niet schuwen: 4 of 8 kilometer bikkelen over heuveltjes, modderpaden en smalle bosweggetjes door het winterse landschap tussen Zuidlaren en Zeegse. De 8 kilometerwedstrijd is onderdeel van het Rabocupcircuit. Voor-inschrijven kan tot 26 januari via www.inschrijven.nl en kost zeven euro. Inschrijven op de dag zelf kan tot een half uur voor de wedstrijd in Sporthal De Wenakkers, Randweg 3 in Zuidlaren. Dan kost inschrijven 8,50 euro. De wedstrijd begint om 10.00 uur. Start en finish vinden plaats aan de nabijgelegen Zeegserweg. Omkleden en douchen kan ook in de sporthal.

Auteur

Paul Abrahams