Gefeliciteerd | Thijs Pot naar de halve finale van The Voice of Holland

Stadskanaal

Thijs Pot uit Stadskanaal is door naar de halve finale van The Voice of Holland. Er zijn na de vierde live show nog zes kandidaten in de race.

door Paul Abrahams

Voor de vierde keer op rij moest Thijs genoegen nemen met een plek in de zogeheten Danger Zone, maar ook deze keer werd hij weer gered door de thuiskijkers. Thijs bracht het lied 'Another Love' van Tom Odell ten gehore. En dat deed hij erg goed. De juryleden Sanne Hans, Ali B en Waylon beloonden de puike prestatie met het rapportcijfer 8. Coach Guus Meeuwis toverde zelfs een 9,5 uit de hoed. Gemiddeld 8,38. Wat betreft de thuiskijkers bleef de teller op 7,25 staan. Samen 15,63 punten. Sanne Hans vond het optreden van Thijs in één woord prachtig. "Ik had het kippenvel op de armen staan." Guus Meeuwis was heel trots op Thijs. "Hij heeft deze week wederom grote stappen gemaakt." Op donderdagavond 9 maart geeft Thijs Pot een 'bedank concert' in de Pleinzaal in het Theater Geert Teis in Stadskanaal. Er is plek voor maximaal tweehonderd personen. Er worden 100 setjes van twee vrijkaarten verloot. Kijk voor meer informatie op www.kanaalstreek.nl  Reportage

Auteur

Paul Abrahams