Volleybal | Tweede lustrum scholentoernooi VC Tyfoon in Stadskanaal

Stadskanaal

De volleybalvereniging Tyfoon uit Stadskanaal houdt op woensdag 15 februari voor de tiende keer een volleybaltoernooi voor basisscholen.

Plaats van handeling is sporthal De Spont. "Negen scholen uit Stadskanaal doen mee", vertelt organisator en bestuurslid Jasper de Munck van VC Tyfoon. "Ze hebben veertig teams ingeschreven met leerlingen uit de groepen vijf tot en met acht." De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur. De prijzen worden rond de klok van kwart voor vijf uitgereikt door volleybalspeler Wytze Kooistra. De oud-international speelt bij regerend landskampioen Lycurgus uit Groningen. Samen met de trainers van VC Tyfoon geeft Kooistra vervolgens van 17.15 tot 18.15 uur een clinic voor de jeugdleden van VC Tyfoon.

Auteur

Paul Abrahams