Balletje hoog houden | 'Mooi initiatief dat alle steun verdient'

Stadskanaal

De jeugdleden van de voetbalverenigingen in het verspreidingsgebied van de Kanaalstreek en Ter Apeler Courant die zich hebben geplaatst voor de finale van het kampioenschap balletje hoog houden, maken kans om na loting een voetbal in de wacht te slepen.

door Paul Abrahams

De voetbal is beschikbaar gesteld door Henk Klok van Sport-Inn Henk Klok in Stadskanaal. Vorige week werd in deze krant al bekend gemaakt dat Henk Nijmeijer van Nijmko Telecom ICT & Beveiliging in Stadskanaal als hoofdsponsor de bekers gaat aanbieden aan de drie beste A-junioren, B-junioren, C-junioren en D-junioren. De finale vindt vrijdagavond 19 mei plaats op sportpark De Slenk in Mussel. "Vanzelfsprekend ben ik bereid deze prijs aan te bieden", vertelt Henk Klok. "Het is een mooi initiatief dat alle steun verdient. Ik hoop dat veel clubs meedoen aan het kampioenschap." De clubs hebben inmiddels via de mail informatie gekregen over het kampioenschap. Het is de bedoeling dat de clubs de voorronde op het eigen sportpark gaan houden. Bijvoorbeeld als onderdeel van een training. De beste A-junior, de beste B-junior, de beste C-junior en de beste D-junior moeten vervolgens worden aangemeld bij de redactie van de krant. Als de clubs de namen van de kinderen vroegtijdig doorgeven, dan is er voldoende tijd om een foto te maken van de kinderen die zich voor de eindronde in Mussel hebben gekwalificeerd."    

Auteur

Paul Abrahams