Toneelvereniging VAKA speelt de klucht 'Krassen'in café Das in Mussel

Stadskanaal

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari brengt toneelvereniging VAKA de klucht ‘Krassen’ van Johan E. G. Ruiter voor het voetlicht in Café Das in Mussel.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Een toegangskaartje kost vier euro. Tickets zijn te reserveren bij Gretha Moorlag (0599-454008) of bij Alie Wubs (0599-454684). Klaas, de man van Bertha, koopt al jarenlang krasloten, maar heeft nog nooit wat gewonnen. Zij krijgen visite van hun nichtje Geke en die vertelt ome Klaas, dat zij die loten dan wel moeten afkrassen om te zien of ze iets gewonnen hebben. De overbuurman komt erbij net als de sociaal werkster en de man van de boerenbond. Klaas vertelt van een schoenendoos vol loten die hij nog heeft liggen. Iedereen gaat als een gek aan het krassen en er komt een leuke prijs te voorschijn. Ze komen zelfs nog met elkaar op Kreta terecht, waar Klaas Bianca ontmoet. Dit alles zorgt weer voor hilarische taferelen.

Auteur

Paul Abrahams