Toneelvereniging Maranatha speelt 't Verkeerde bed in Ons Huis in Stadskanaal

Stadskanaal

Toneelvereniging Maranatha uit Gieterveen brengt vrijdagavond 3 maart de klucht ’t Verkeerde bed op de planken van Ons Hoes bij Ontmoetingscentrum Semsstraatkerk in Stadskanaal-Noord.

Het hilarische verhaal is geschreven door Roelof Steenbergen. De voorstelling begint om 19.30 uur. Een kaartje kost 6,50 euro, dat is inclusief een kopje koffie. U wilt een ticket reserveren? Neem dan contact op met Henk Warris, 0599-619143. Hotelhouder Hendrik Jan Ganzepeper heeft een oogje op zijn inwonende serveerster, Marijke. Zijn vrouw is dit een doorn in het oog. Hij wringt zich dan ook in allerlei vreemde bochten om bij haar in de smaak te vallen. Als er door Hendrik Jan een bed in het voorste gedeelte van het café wordt gezet, is dit het begin van allerhande hilarische taferelen …

Auteur

Paul Abrahams