Kunstschatten in Drenthe | Lezing 'Van kunstkei tot Van Gogh'

Stadskanaal

Op donderdag 9 maart wordt in het Hunebedcentrum in Borger de laatste van acht lezingen gehouden in de serie ‘De Schatten van Drenthe’.

Kunstenares en streekkenner Geke Hoogstins uit Eext vertelt over het onderwerp 'Van kunstkei tot Van Gogh - kunstschatten in Drenthe'. Ze geeft informatie over hoe kunstenaars voor onze tijd bezig zijn geweest om het Drentse landschap vast te leggen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Een toegangskaartje kost 7,50 euro. Aanmelden kan via de mail: svanwijk@hunebedcentrum.nl Het Hunebedcentrum houdt de lezingenreeks in samenwerking met de AWN (Vereniging van Vrijwilligers in de Archeologie), IVN (instituut voor natuureducatie), DPV (Drents prehistorische vereniging) en Geopark de Hondsrug.

Auteur

Paul Abrahams