Zakennieuws | Welkoop Musselkanaal is verbouwd

Stadskanaal

De vestiging van Welkoop Musselkanaal is verbouwd.

door Paul Abrahams

"We zijn weer helemaal up-to-date", glundert Hendrik Euverman die ruim zes jaar bedrijfsleider is van de winkel waar allerhande artikelen op het gebied van dier, tuin en kleding worden verkocht. "De gevel van het pand en de entree hebben een flinke opknapbeurt gekregen en bovendien is een nieuwe overkapping gerealiseerd boven de ruimte waar de winkelwagens staan geparkeerd. In de winkel zelf is onder meer nieuwe energiezuinige LED verlichting geplaatst." "Het uitgebreide assortiment meststoffen en potgrond heeft een nieuwe plek gekregen in de zogeheten verkoophal", vervolgt Euverman. "Die ruimte werd vroeger gebruikt als opslagplaats, maar is nu een onderdeel van de winkel die nu veel ruimer is ingedeeld." De klus is volgens planning afgerond. Tijdens de werkzaamheden is er werkelijk alles aan gedaan om de overlast voor de klanten zoveel mogelijk te beperken. Ter gelegenheid van de verbouwing is flink uitgepakt met spetterende aanbiedingen. "We hebben heel veel vaste klanten", weet Euverman. "Ze komen niet alleen voor onze producten, maar ook voor de persoonlijke aandacht en de service. We hebben veel complimenten gekregen, dat is altijd leuk om te horen."    

Auteur

Paul Abrahams