Secret Forest Festival in Stadskanaal | Het meest magische festival van Nederland

Stadskanaal

Op zaterdag 20 mei wordt in Stadskanaal het Secret Forest Festival gehouden. Plaats van handeling is het Pagedal.

Bezoekers van achttien jaar en ouder worden van 14.00 uur tot 24.00 uur meegenomen naar een wereld vol mysterieuze area’s en magische belevenissen. Ook de derde editie wordt weer georganiseerd door Fox Nightlife. Via kleine bospaadjes komt het publiek bij vijf podia met diverse muziekstijlen. House, Hardstyle, Techno, Urban en feest, alle stijlen zijn goed vertegenwoordigd. Mainstage Het hart van Secret Forest Festival wordt de Mainstage. Een plek waar jong en oud de hele dag kan vertoeven, een plek waar verschillende populaire muziekstromingen voorbijkomen. Van internationale diskjockey's tot verrassende live optredens van Top 40 artiesten. De Mainstage wordt niet geassocieerd aan één muziekstroming en zal breed worden ingezet, maar wel van het hoogste niveau in de dancewereld. Connected stage Een connected stage mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Secret Forest Festival 2017. Het harde stijlen concept die diverse (uitverkochte) edities kent en tweemaal eerder met succes een area heeft gehost op Secret Forest Festival. Alles wat binnen het kader hardere stijlen valt zal hier zeker voorbij komen. Children of the 90’s Terug in de tijd en genieten van de 90’er jaren. Niet alleen muzikaal sterk vertegenwoordigd door 90's artiesten, maar zeker ook door de aankleding uiterst herkenbaar. Van happy hardcore tot stevige rock classics, als het maar uit de jaren 90 komt. De Blender Een spiksplinter nieuw podium waar alles wordt gehusseld tot een plek met verrassende optredens van allerhande artiesten en muzikale combinaties waar iedereen een mening over heeft. Het Flügel Feestcafe De tweede area van het Secret Forest Festival die zijn terugkeer maakt. Een plek waar wordt uitgepakt met gezelligheid, confetti, polonaise en skilatten met flügel flesjes. Misschien niet de grootste area van de dag, maar zeker wel de gezelligste. De artiesten Zo'n veertig artiesten zijn vastgelegd. Zoals onder meer Sick individuals, Korsakoff, DBSTF, Apster, Sophie Francis, Kraantje Pappie, Atmozfears, Villain, Frequencerz, Psyko Punkz, Billy the Kit, Audiotricz, Irwan, Sub Zero Project, Q-music foute uur, Jeroen Post & Andy SVGE. Terwijl de muzieknoten als appeltjes uit de bomen vallen, kunnen de verwachte 5000 bezoekers tussen de bomen relaxen in de lounge-area, een gevarieerde en ook gezonde snack halen in de foodarea of leuke gadgets kopen op de festivalmarkt. Tegen de schemering worden de bomen uitgelicht met ledlampen, waarbij een spetterend kleurspektakel ontstaat, die de magie van Secret Forest Festival extra gaat benadrukken. Extra activiteiten zijn in ieder geval de Zweefmolen en Shisha lounge. Tickets Tickets te koop bij de winkels van Primera of via de website www.secretforestfestival.nl

Auteur

Paul Abrahams