Voor u verzameld | Rommelmarkten in de regio

Stadskanaal

Liefhebbers van rommelmarkten opgelet! Er val dit weekend veel te snuffelen in de regio. Een overzicht.

De Sint Josephschool in Zandberg houdt zaterdag 20 mei een rommelmarkt. Belangstellenden kunnen van 10.30 tot 15.00 uur terecht op het plein voor de school. Daar wordt ook een kinderrommelmarkt gehouden. Bij de Christelijke Gereformeerde Kerk aan de Luringstraat in Onstwedde wordt zaterdag 20 mei een rommelmarkt gehouden.Van 9.00 tot 12.00 uur worden een gevarieerd assortiment aan de man gebracht. Van boeken tot huishoudelijke artikelen en van speelgoed tot meubesl. Kinderen kunnen grabbelen en geschminkt worden. Lezers van de krant die het leuk vinden om een rommelmarkt te bezoeken opgelet. Op zaterdag 20 mei vindt een rommelmarkt plaats bij het pand aan de Veenstraat 10 in Stadskanaal. Van 9.00 uur tot 13.00 uur is van alles te koop. In de directe omgeving zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De basisscholen OBS J. Emmens en CDS 't Kompas in Gasselternijveen houden zaterdag 20 mei samen een rommelmarkt op het plein voor MFC de Spil in Gasselternijveen. Belangstellenden zijn van 13.30 tot 15.30 uur van harte welkom om langs te komen. De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan beide basisscholen. Bij het buurthuis het Veurhof in Valthermond wordt zaterdag 20 mei een rommelmarkt gehouden. Van 10.00 tot 14.00 uur worden allerhande bruikbare spulletjes aan de man gebracht. Ook is een natje en een droogje te koop.

Auteur

Paul Abrahams