Knoalparade | carnaval op het water in Musselkanaal

Stadskanaal

Feest op 't Knoal. Dat was het thema van de 26ste editie van de Snikkeweek in Musselkanaal.

Het organisatiecomité had flink in de bus geblazen, want er was weer een gevarieerd activiteitenprogramma samengesteld met voor ieder wat wils. Van live muziek tot een show van miniatuurboten, van een viswedstrijd tot een waterfietsrace, van een braderie tot een fietstocht. En nog heel veel meer. Ook het commissielid dat verantwoordelijk was voor het goede weer, heeft een puike prestatie geleverd. Het was een week lang goed toeven in een warm Musselkanaal. Net als vorig jaar is de Snikkeweek afgesloten met de zogeheten Knoalparade. Alles wat blijft drijven, mag meedoen. Een bonte stoet vaartuigen heeft de afstand afgelegd van het Spoordok naar de brug richting Tweede Exloërmond.

Auteur

Paul Abrahams