Voetbal | Alleen maar lachende gezichten aan de Julianastraat in Stadskanaal

Stadskanaal

Het tweede Ger Kleefman Jeugdtoernooi van SJS is zaterdag 17 juni weer een geweldig succes geworden.

Met 62 teams uit de regio en Duitsland en met over beide dagen naar schatting tegen de 2000 bezoekers beleefde de zaterdagclub aan de Julianastraat in Stadskanaal wederom een hoogtepunt. "We zagen alleen maar lachende gezichten,” was de reactie van toernooiorganisatoren Jos van der Laan en Frank Boels. "Alles liep op rolletjes. " De kersverse SJS voorzitter Marc van der Aa was eveneens in zijn nopjes: "Geweldig mooi om te zien waar we als vereniging toe in staat zijn. SJS bruist van energie en ik heb er alle vertrouwen in dat zich dat de komende jaren in successen gaat uitbetalen." Ook de nieuwe hoofdtrainer van SJS, Otto Halmingh, was onder de indruk van dit groots opgezette evenement. Halmingh mocht de prijzen uitreiken en vond dat voor iemand die nog maar net aan de club verbonden is een hele eer: "Ik zie veel mogelijkheden voor SJS, een pracht club om voor te mogen werken." Het toernooi werd dit jaar voor het eerst over twee dagen uitgesmeerd. Vrijdag waren de dames en de D junioren aan de beurt en zaterdag stond in het teken van de kabouters en de E en F pupillen. Traditiegetrouw werd het Ger Kleefmantoernooi, en tevens ook het voetbalseizoen, bij SJS afgesloten met een mixtoernooi en een barbecue. Meer foto's van Krijn Verweij zijn woensdag in uw krant te bekijken.

Auteur

Paul Abrahams