FC Ter Apel '96 en Bellingwolde strijden om titel Westerwolds voetbalkampioen

Vlagtwedde

De eerste teams van FC Ter Apel ’96 en Bellingwolde spelen zaterdag 24 juni om de titel Westerwolds voetbalkampioen. Deze ontmoeting, evenals een drietal andere wedstrijden, wordt gespeeld op sportpark De Barlage in Vlagtwedde en begint om 20.00 uur.

Op datzelfde moment vindt ook het treffen tussen Westerwolde en JVV plaats; beide teams spelen om de derde vierde plaats van dit regionale kampioenschap. Het volledige programma van deze Westerwoldse voetbalavond ziet er als volgt uit: 18.00 uur: Veelerveen – Bellingwolde 2. 18.00 uur: ASVB – Wedde. 20.00 uur: Westerwolde – JVV. 20.00 uur: FC Ter Apel ’96 – Bellingwolde 1. De entree is gratis, wel is er een veldverloting en wordt diverse keren aan het Rad van Fortuin gedraaid. De prijsuitreiking vindt plaats om 22.00 uur door Janneke Snijder, burgemeester van de gemeente Bellingwedde.

Auteur

Arjan Brondijk