Pagefestival in Stadskanaal pakt uit - foto's

Stadskanaal

De organisatie van het gratis toegankelijke Pagefestival pakt dit jaar uit. Zo is er een extra podium toegevoegd en er zijn meer stands.

Verder was er voor de kinderen (en volwassenen) een zweefmolen, een draaimolen en een bungeejumptrampoline. Verdeeld over drie podia waren er optredens van onder meer singer-songwriter Kira Dekker, View for a day, Boyz in the Woods, de behoorlijk aan de weg timmerende The Movement (winnaar van de Popprijs Groningen), tweemansformatie Money & The Man, het trashcoretrio Uhgah? Wugah? De eerste dag van het festival werd afgesloten met een optreden van de Knoalster metalband Burning. Vandaag, zondag, staan er nog optredens op de rol van onder andere Kill Your Darlings, Drive by Wire, Jeff Hayman,singer-songwriter Jan Henk de Groot, ook bekend van De Troebadoers, en de bluesrockformatie Five Kings. Meer op: http://www.pagefestival.nl/ Foto's Arjan Brondijk

Auteur

Arjan Brondijk