29e Editie Pagefestival was een topper - foto's

Stadskanaal

De 29ste editie van het als Pagepop begonnen Pagefestival was een topper. Het brede en diverse aanbod was voor veel mensen de aanleidingom naar het Pagedal te komen.

De oorspronkelijke gedachte achter het voormalig Pagepop: we organiseren een gezellig muziekfeestje op een zonnige zomermiddag, kwam deze keer voor honderd procent tot zijn recht. Er waren op beide dagen onder meer optredens, op drie podia, van onder meer Kira Dekker, View for a day, The Movement, Money & The Man, Uhgah? Wugah?, Burning, Kill Your Darlings, Drive by Wire, Jeff Hayman, Jan Henk de Groot, en Five Kings. Verder voordrachten van dichters, vuurwerk van Creative Steampunk Connection, een kinderkermis en theatervoorstellingen. Foto's Jan Lenting.

Auteur

Arjan Brondijk