Nog enkele plekken vrij voor Motormiddag in Scheemda

Scheemda

Robin Boltjes van Robintimo Radio, Linda van 't Kniphörntje en Dicky Swiers organiseren voor woensdag 30 augustus in Scheemda een motormiddag voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Deze middag stond aanvankelijk voor 7 juni gepland, maar vanwege het slechte weer is dit destijds afgelast. De motormiddag op 30 augustus is van 13.00 tot 16.00 uur. Medewerking wordt verleend door de CS-Riders (Stichting Custodes Septentrionum). Dit is een stichting die motorrijders en trikes vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen, die bijvoorbeeld in een moeilijke thuissituatie verkeren, kinderen die geen thuissituatie hebben, kinderen die even extra aandacht nodig hebben omdat ze erg gepest worden en daardoor in een sociaal isolement dreigen te vallen en kinderen die door een lichamelijke beperking dagelijkse zorgen hebben. Aanmelden kan via de website: http://robintimo.nl/contact.php (vermeld: naam, leeftijd en waar eventueel rekening mee gehouden dient te worden).

Auteur

Arjan Brondijk