NK Beachvolleybal | Bronzen medaille voor Maaike Reints en Britt Mulder uit Onstwedde

Stadskanaal

Maaike Reints en Britt Mulder uit Onstwedde hebben een bronzen medaille in de wacht gesleept tijdens het Gesloten Nederlands Kampioenschap beachvolleybal in Scheveningen in de categorie Meisjes onder 15 jaar.

Er deden in totaal zestien 16 koppels mee aan dit toernooi, vier uit elke regio. Britt en Maaike werden tweede in de poule en moesten vervolgens een tussenronde spelen. Deze wedstrijd werd nipt gewonnen, waardoor ze zich plaatsten voor de kwartfinale. In de halve finale werd het duo helaas uitgeschakeld. In de strijd om de derde en de vierde plaats, moest één van de tegenstanders vanwege een blessure de strijd staken. Heel vervelend, maar voor Maaike en Britt betekende dit, dat ze een medaille hadden gewonnen op het NK Beachvolleybal. De tweede medaille voor Britt Mulder, want begin vorige maand werd ze samen met haar vaste beachpartner Lian Dijkman al tweede op de Open Nederlandse kampioenschappen.

Auteur

Paul Abrahams