Passe-partout voor Route 34 bluesconcerten in VanSlag

Borger

Het komende winterseizoen staan op het podium van VanSlag in Borger tal van bluesbands geprogrammeerd. Dat heeft een reden. Vorig jaar werd in VanSlag het bluessymposium Route 34 met als ondertitel Blues is Drenthe, Drenthe is blues gehouden.

“Met het symposium wilden we de positionering van Drenthe als de bluesprovince van Nederland en ook Europa benadrukken”, zegt Henk Eggens namens de stichting. Eggens is ook de uitbater en programmeur van VanSlag. Voor Eggens was het dan ook niet meer dan normaal om dit seizoen in het kader van Route 34 zoveel bluesartiesten te contracteren. Omdat te benadrukken is het mogelijk om voor al die bluesconcerten, elf in totaal, een passe-partout aan te schaffen. “We bieden deze passe-partout aan voor slechts honderd euro”, legt Eggens uit. “De besparing is dan zestig euro.” Optredende artiesten en bands zijn VanderLinde en Don’t Eat Yellow Snow als eerste op 30 september en vervolgens Ruben Hoeke Band, Laurence Jones en Easterfield, The Sidekicks, Leif de Leeuw Band, BJ Hegen Bluesband, Phil Bee’s Freedom, GG and the Cruisers, Hangover Paradise, Ana Popovic en Ralph de Jongh Band. Ook bluesliefhebber? Schaf dan nu de passe-partout aan via Ticketscript of via vooruitbetaling bij Cultuurpodium VanSlag. Kijk voor meer info op www.vanslag.eu.

Auteur

Arjan Brondijk