Herfsttuinenmarathon Het Tuinpad Op - In Nachbars Garten op 7 en 8 oktober

Winschoten

Het Tuinpad Op - In Nachbars Garten zet zich onder andere in voor het openstellen van bezienswaardige particuliere tuinen. Uniek omdat het al jaren grensoverschrijdend is, namaleijk in Groningen, Drenthe en Noordwest-Duitsland.

Jaarlijks zijn er een aantal zogenoemde tuinenmarathons. Tijdens een tuinenmarathon kunnen tuinliefhebbers zonder een vooraf gemaakte afspraak een selectie van de tuinen bezoeken. De herfsttuinenmarathon is op 7 en 8 oktober. De deelnemende tuinen zijn dan van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Aan de herfsttuinenmarathon wordt meegedaan door onder andere Tuinfleur in Oostwold, De Eexterhof in Scheemda, The Stonefarm in Stadskanaal, Kwekerij Jacobs in Vriescheloo, het Bloumenhoeske in 't Waar, Wubsbos in Winschoten en Galerie Marten Randa, eveneens in Winschoten. De lijst met alle deelnemende tuinen staat op www.hettuinpadop.nl.

Auteur

Arjan Brondijk