Inspiratiebijeenkomst voor verenigingen en vrijwilligersorganisaties in Stadskanaal

Stadskanaal

Stichting Welstad organiseert voor dinsdagavond 17 oktober, in samenwerking met ‘Sterk vrijwilligerswerk’, een bijeenkomst voor verenigingen en vrijwilligersorganisaties uit de gemeente

Stadskanaal. Zij kunnen tijdens de bijeenkomst kennis en inspiratie opdoen over een aantal onderwerpen die vrijwel alle organisaties die met vrijwilligers werken bezighouden, zoals: - Hoe vinden we de vrijwilligers die we nodig hebben? - Hoe kunnen we onze organisatie beter zichtbaar maken? - Wat kunnen we samen met andere organisaties oppakken? Na de opening door wethouder Francis Boen kan er gekozen worden uit een aantal workshops, waarin de onderwerpen nader worden belicht. Verder is er gelegenheid om met elkaar te praten over wat er nodig is om een organisatie te versterken. De bijeenkomst vindt plaats in Buurtcentrum Noordstee in Stadskanaal Noord. Vanaf 18.00 uur is men daar welkom. Er wordt begonnen met soep en een broodje. Het programma loopt van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden Verenigingen of vrijwilligersorganisaties kunnen zich aanmelden tot 10 oktober bij Stichting Welstad: info@welstad.nl of 0599–635999.

Auteur

Arjan Brondijk