Ubbo Emmius Stadskanaal organiseert Ubbo Experience

Stadskanaal

Voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders organiseert Ubbo Emmius in Stadskanaal voor woensdagmiddag 26 oktober van 13.30 tot 16.15 uur de Ubbo Xperience.

Leerlingen kiezen deze middag kiezen uit meer dan 25 workshops. Ze kunnen bijvoorbeeld werken met hout of elektrotechniek, programmeren bij de Lego League of ze kunnen een minicursus Duits volgen. Voor ouders is er voorlichting over  onderwijs, er zijn workshops over onder andere opvoeden, het puberbrein en veilig op internet. Ook zijn er praktische workshops. De workshops (van 40 minuten) worden gegeven op vier locaties: Stationslaan, Engelandlaan, Maarsdreef en Sportparklaan. Inschrijven De beschrijving van álle workshops staat op de website van Ubbo Emmius: http://www.ubboemmius.nl/ubbo-xperience. Hier kunnen leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders zich ook inschrijven. De uiterste inschrijfdatum is woensdag 11 oktober.

Auteur

Arjan Brondijk