Kaarten bluestrio Weber, De Jong en Nijenhuis te koop bij 't Wold in Onstwedde

Onstwedde

De blues(rock)giganten Fokke de Jong, Ruud Weber en Raymond Nijenhuis geven op zaterdagavond 25 november een concert in Onstwedde, aanvang 20.30 uur. Toegangskaarten kosten 10 euro en zijn onder meer te koop bij snackbar 't Wold aan de Dorpsstraat 29 in Onstwedde.

Drummer Fokke de Jong speelde in tal van bands, zoals Plat, De Kast en de Achterhoekse formatie Normaal. Sinds een aantal jaren is hij actief bij bluesformatie King of the World. Ruud Weber is zanger/bassist bij King of the World. Hij maakte onder meer furore in The Snowy White Blues Project. Zowel De Jong als Weber wonnen de Dutch Blues Award. Raymond Nijenhuis is gitarist bij de Quo-tributeband Status Quotes. Hij trad en treedt daarnaast op met diverse binnen- en buitenlandse artiesten. Naast 't Wold zijn kaarten ook online of telefonisch te bestellen: lienavanderheide@hotmail.com of 06-11071057. Meer op: http://www.hetstreekblad.nl/evenementen/82131/bluesgiganten-fokke-de-jong-ruud-weber-en-raymond-nijenhuis-onstwedde/

Auteur

Arjan Brondijk