Fotoreportage | Engelsen winnen internationaal zaal korfbaltoernooi in Stadskanaal

Stadskanaal

Het team van Tornadoes uit Londen heeft het internationale zaal korfbaltoernooi in Stadskanaal gewonnen. In de finale was de debutant met 19-12 te sterk voor het nationale team van Slowakije.

door Paul Abrahams

Schotland legde beslag op de derde plaats ten koste van Wales en Stadskanaal '74 sleepte de vijfde prijs in de wacht. Ierland werd met ruime cijfers verslagen. De rij werd gesloten door TUS Wesseling, Brazilië, Argentinië en Colombia. Een vette pluim voor het organisatiecomité van Stadskanaal '74. Met elkaar is wederom een puike prestatie geleverd. Ook bondscoach Wim Scholtmeijer van het Nederlands korfbalteam - hij is geboren in Gieten - kwam even een kijkje nemen. Zondag vinden nog enkele interlands plaats in sporthal De Spont in Stadskanaal. De foto's zijn gemaakt door redacteur Paul Abrahams.

Auteur

Paul Abrahams