Prins Wolter zwaait de scepter in Meul'ndob

Stadskanaal

Prins Wolter heeft zaterdagavond tijdens het zogeheten boerenkielenbal in residentie De Trefkoel in Gasselte het stokje overgenomen van Prins Keizer.

Hij wordt bijgestaan door adjudant André. Speerpunten van het programma zijn het 40-jarig bestaan van de carnavalsvereniging Meul'ndobbegie en het schrijven van een nieuwe carnavalshit. In opmaat naar de wisseling van de wacht heeft Prins Keizer de Kei en de Edikson uitgereikt. De Kei ging naar Café De Kruimel in Gasselte, omdat het is verkozen tot de beste trouwlocatie van Nederland. De sponsorcommissie van de voetbalvereniging GKC sleepte de Edikson in de wacht. Op het hoofdveld is een nieuw scorebord geplaatst, maar de stand is alleen te zien vanaf veld twee of vanaf het nabijgelegen Gasselternijveen.

Auteur

Paul Abrahams