Tweelingzussen runnen modewinkel Twinzz in Vlagtwedde

VLAGTWEDDE - De tweelingzussen Zwaantje Brugge-Hemssems en Gepkina Hemssems hebben vorige week de modewinkel Twinzz geopend in Vlagtwedde.

De speciaalzaak is gevestigd in het pand aan de Dr. P. Rinsemastraat 4a, waar eerder een drogisterij was gehuisvest.

De twee zussen (34 jaar) - ze wonen in het nabijgelegen Onstwedde - hebben in de financiële sector gewerkt en ze hebben besloten om samen een nieuwe koers te varen. "We wilden wat anders gaan doen en de keuze is gevallen op een winkel waar dames- en kindermode wordt verkocht."

Om te beginnen is het pand nabij de supermarkt van Jumbo ingrijpend verbouwd en daarnaast is veel tijd en energie gestoken in het opbouwen van de collectie. Het resultaat van enkele maanden hard werken mag met gepaste trots worden getoond. De winkel ziet er werkelijk prachtig en uitnodigend uit. Veel licht en ruimte en sfeerbepalend is de gezellige tafel waar desgewenst een kopje koffie kan worden gedronken. Verder wordt een gevarieerd merkenpalet gepresenteerd voor iedere portemonnee. "We hebben acht damesmerken in huis en zeven kindermerken. Meer dan voldoende keuze dus."

In opmaat naar de opening van de modespeciaalzaak waren de ramen dichtgeplakt, zodat in alle rust de laatste puntjes op de i konden worden gezet. "We hebben in de afgelopen tijd heel wat voorbijgangers 'naar binnen zien gluren'. De inwoners vinden het fijn dat de lege ruimte in het dorp weer is ingevuld. Ze zijn erg tevreden over het resultaat. We hebben sinds de opening dan ook heel veel complimenten gekregen. Dat is fijn om te horen."

Paul Abrahams