Bouw van Atlantis gaat binnenkort van start

STADSKANAAL -Zoals eerder gemeld in deze krant was er veel animo voor het nieuwe appartementencomplex Atlantis dat aan de Luxemburglaan in Stadskanaal wordt gerealiseerd.

"Binnen enkele weken waren alle 11 appartementen verkocht. Wat weinigen in Stadskanaal voor mogelijk hebben gehouden, hebben we toch weten klaar te spelen", vertelt NVM-makelaar Johan van Beilen van Van Beilen Makelaars in Stadskanaal. "Het betreft een hoogwaardig complex in het hogere prijssegment. Kennelijk is er grote behoefte aan royale appartementen en het aanbod is zeer gering. De bouw van Atlantis gaat binnenkort van start."

"We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar dit soort appartementen", vervolgt Van Beilen. "We hebben zelfs een wachtlijst op kantoor aangelegd waar inmiddels meer dan 20 namen op staan. Het zou mooi zijn als er in het centrum van Stadskanaal nog een locatie beschikbaar zou komen om een gelijkwaardig complex te realiseren. We hebben voldoende kopers hiervoor."

Het verkoopsucces in Stadskanaal is niet onopgemerkt gebleven bij ontwikkelaars. "We hebben daarom nog een nieuwtje te melden", verklapt Van Beilen. "Onlangs heeft het makelaarskantoor namelijk de verkoopopdracht gekregen voor een appartementencomplex in het centrum van Musselkanaal op een prachtige locatie met vrij zicht over het water.

Binnenkort komt het kantoor hiermee op de markt en belangstellenden kunnen zich hiervoor reeds inschrijven op het makelaarskantoor aan de Beneluxlaan 1A in Stadskanaal. In de Kanaalstreek en Ter Apeler Courant wordt binnenkort meer nieuws gepubliceerd. Naar verwachting gaat de verkoop binnen enkele weken officieel van start. We hopen dat het complex in Musselkanaal net zo'n groot succes gaat worden als Atlantis in Stadskanaal."