Jumbo Stadskanaal in de wolken

STADSKANAAL -De twee supermarkten van Jumbo in Stadskanaal gaan de wolken in. Klanten maken kans op een luchtballonvaart of introductievlucht in een vliegtuig boven de omgeving van Stadskanaal bij aankoop van diverse actieproducten. De actie start op woensdag 15 mei en loopt tot en met dinsdag 11 juni.

Klanten ontvangen bij aankoop van diverse actieproducten een actievoucher. Hiermee maken ze kans op één van de 32 luchtballonvaarten en acht introductievluchten in een C42 vliegtuig. Bij het deponeren van de voucher in de ton bij de servicebalie maakt de klant wekelijks kans om één van de winnaars te worden.

Onderneemster Froukje Sloot geeft aan dat de klanten al geruime tijd graag bij beide winkels aan de Beneluxlaan en Poststraat in Stadskanaal komen. "Klanten zijn nog altijd 'in de wolken' van de winkels en de unieke Jumbo formule. De combinatie van de laagste prijs en het grootste assortiment spreekt klanten aan."

"Bovendien waarderen ze het dat bij Jumbo de klant centraal staat en dat we doen wat we kunnen om te zorgen voor 100% klanttevredenheid. En natuurlijk gaan we hier in de toekomst onverminderd mee door. Daar kunnen onze klanten op rekenen", vult filiaalmanager Jeroen Strijker aan.