Win vrijkaarten voor het Artiestengala in Emmer-Compascuum

EMMER-COMPASCUUM - Veel reuring volgende week in Emmer-Compascuum. Met dank aan Stichting Artiestengala Emmen-Compascuum die een gevarieerd programma heeft samengesteld.

Het spits wordt woensdagavond 29 mei afgebeten met een koppel dart toernooi en ook op donderdag 30 mei vindt een dart toernooi plaats. In de prijzenpot zit een bedrag van maar liefst 2275 euro.

U wilt meer informatie? Bel Rob van Strien, 06-36588404 of stuur een mail naar robvanstrien@hotmail.com

Het programma wordt vrijdag 31 mei voortgezet met een kindermiddag. Het affiche vermeldt een theatervoorstelling en een kinderdisco met diskjockey Peter Hermans en verder vinden allerhande activiteiten plaats. Van een draaimolen tot bungy jumpen. De toegang is gratis.

Op vrijdag avond 31 mei vindt een piratenavond met The Evening Stars, Aukje Fijn, Henk Wijngaard, Monica West, Burdy en DJ Peter Hermans.

Toegangskaarten kosten 10 euro in de voorverkoop, aan de kassa moet 15 euro worden betaald.

Het feestprogramma wordt zaterdag 1 juni afgesloten met een zogeheten Guilty Pleasure avond. Het podium is gereserveerd voor Guilty Pleasure, de foutste en stoutste band van Nederland. De voute discoshow van DJ Peter Hermans zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

Toegangskaarten kosten 10 euro in de voorverkoop, aan de kassa moet 15 euro worden betaald.

Win vrijkaarten

Lezers van de Kanaalstreek en Ter Apeler Courant maken kans om vrijkaarten te winnen voor het piratenfeest op vrijdagavond en voor de Guilty Pleasure avond op zaterdag.

Voor beide avonden zijn vijf setjes van twee vrijkaarten beschikbaar. De setjes worden verloot. Stuur voor donderdag 18.00 uur een mail naar 

kanaalstreek@ndcmediagroep.nl

Winnaars krijgen donderdagavond bericht via de mail.

Vermeld naam, woonplaats en vrijdagavond of zaterdagavond.