Vlucht van en naar Munster/Osnabrück vanaf september ook via Airport Eelde

Vliegmaatschappij AIR Airlines uit Lelystad gaat vanaf 2 september ook vluchten aanbieden van en naar vliegveld Munster/Osnabrück vanaf Airport Eelde.

,,Op deze wijze wordt het voor passagiers mogelijk in de ochtend en middag te vertrekken vanuit Münster/Osnabrück met als eindbestemming Groningen of Kopenhagen (CPH)", laat de maatschappij weten in een persbericht. Logischerwijs vindt de route later op de dag in omgekeerde richting plaats.

Bestuursvoorzitter Arend van der Meer is blij met uitbreiding. ,,We zien dat de huidige route in Duitsland zeer succesvol is, daarom is het voor ons een mooie nieuwe stap om de uitbreiding vanaf Groningen Airport Eelde tot een succes te maken’’.

Zakenreizigers 's avonds thuis

Elke maandag tot en met vrijdag wordt er twee keer per dag vanuit Munster/Osnabrück via Eelde naar Kopenhagen en retour gevlogen. Om 6.00 en 18.00 uur vertrekken de vluchten vanuit Duitsland voor een vlucht naar de Deense hoofdstad met een korte tussenstop op Groningen Airport Eelde. De retourvluchten staan gepland om 08:30 en 20:35 uur.

Voor de Groningse reiziger blijven de vliegtijden nagenoeg ongewijzigd. Dit geeft zakenreizigers vanuit Duitsland en Nederland de mogelijkheid om een hele werkdag in Kopenhagen door te brengen en 's avonds weer thuis te zijn.