Borrel met de buren: voor herhaling vatbaar

Tijdens de eerste Borrel met de Buren in 2017 kreeg de organisatie veel positieve berichten van bezoekers, de organisatie heeft vervolgens beloofd het evenement wederom te organiseren. Belofte maakt schuld… Op vrijdag 27 september 2019 zal er een uitgebreidere versie van Borrel met de Buren dan ook weer plaatsvinden aan de Middensingel te Bellingwolde!

In 2017 is alleen de muziek verzorgd, dit jaar is Borrel met de Buren uitgebreider. Er zullen allerlei faciliteiten aanwezig zijn, zoals eten, drinken en toiletten. Op deze manier willen wij het voor de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarnaast zullen er verschillende muzikanten optreden, maar ook vinden er diverse activiteiten plaats voor jong en oud. Nieuwsgierig? Volg ons op facebook of in het streekblad om op de hoogte te blijven!

Achterliggende gedachte

Niet alleen is Borrel met de Buren er voor de gezelligheid op Burendag, ook valt 27 september in de week tegen eenzaamheid. De organisatie vindt deze aspecten erg waardevol. “Wij hopen allereerst een gezellig evenement neer te zetten. Daarnaast hopen wij contacten tussen inwoners op te starten en te versterken. Volgens ons moet iedereen mee kunnen doen in de samenleving, ook drukke ouders, eenzame inwoners of inburgerende nieuwkomers. Dit is dan ook de reden dat er voor ieder wat wils zal zijn op het evenement’.

Vrijwilligers

Borrel met de Buren is een evenement zonder winstoogmerk. De organisatie van Borrel met de Buren bestaat uit twee personen. Uiteraard zijn vrijwilligers altijd welkom om een steentje bij te dragen, zowel op het evenement zelf, als ook bij de opbouw en het begeleiden van bezoekers. Heb jij ideeën over wat jij bij kunt dragen bij Borrel met de Buren 2019 of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een mail naar info@borrelmetdeburen.nl.

Bent u ondernemer en vind u onze achterliggende gedachte ook zo waardevol? Als niet-commercieel evenement zijn wij uiteraard op zoek naar sponsoren om de kosten van het evenement te dekken. Hier zitten natuurlijk tegenprestaties aan gebonden als bedrijf zijnde, benieuwd? Bezoek onze website www.borrelmetdeburen.nl.