Ontdek het leven van Igor de Vleermuis bij het Boomkroonpad

Drouwen -Er zijn volop activiteiten zijn bij Buitencentrum Boomkroonpad. De Zomerse Buitendag is één van de vele activiteiten.

Tijdens de Zomerse Buitendagen kunnen (groot)ouders met hun kinderen een speurtocht maken van zo’n 2,5 km. De tocht voert ook over het Boomkroonpad. Onderweg zijn er allerlei opdrachtjes over de natuur en speciaal over Igor de Vleermuis. Op deze manier ontdekt het hele gezin de levenswijze van dit dier. Aan het einde van de speurtocht mogen de kinderen hun eigen vleermuiskastje timmeren. Dit mogen de kinderen na afloop mee naar huis nemen.

Andere Zomeractiviteiten

Naast de Buitenmiddagen worden er door Staatsbosbeheer nog tal van andere zomeractiviteiten georganiseerd. Op woensdagmiddagen zijn er de zomerwandelingen voor het hele gezin. Tevens worden er enkele zomeravondwandelingen georganiseerd.

Informatie en aanmelden

De Zomerse Buitendagen zijn elke dinsdag en donderdag in de zomervakantie (vanaf 9 juli). Van 10 tot 14.00 uur kan er met de speurtocht worden gestart. De kosten bedragen 9,50 per kind. Dit is inclusief kaartje Boomkroonpad, meedoen met de speurtocht, en het timmeren van een opbergkistje. Volwassenen hoeven alleen een kaartje voor het Boomkroonpad te kopen en betalen 4,50.

Men kan zich vooraf aanmelden bij het buitencentrum via 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl. De locatie is: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, in Drouwen. Voor meer informatie en voor de overige activiteiten zie de website www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad