Eindvoorstelling Dansschool Make a Move

Stadskanaal - De derde editie van de Eindvoorstelling van Dansschool Make a Move is zaterdag 29 juni..

Dansschool Make a Move heeft inmiddels 171 dansers en is nog steeds aan het groeien. Er zullen 74 vrijwilligers meewerken aan de show, 171 dansers mee dansen en meer dan 655 toeschouwers komen.

De eerste voorbereidingen zijn van start gegaan in februari 2019. De eindvoorstelling wordt georganiseerd door zusjes/eigenaressen Nynke van Bruggen en Marjolein Kroeze. Er zullen 14 acts te zien zijn, waaronder een spectaculaire openingsact en een einddans met alle 171 dansers. De 3 wedstrijdteams zullen hun dansroutine laten zien van het afgelopen wedstrijdseizoen. Daarnaast zullen de stijlen hiphop, streetdance en popshowmusical voorbij komen tijdens de show.

Er zal een groot podium worden gebouwd en tijdens de show zal er gebruikt gemaakt worden van beeld om alles te versterken voor de toeschouwers. Halverwege de show zal er een pauze zijn waarin 'de Make a Move bidon' (special edition) zal worden verkocht. De gehele show zal gefotografeerd worden door een sportfotograaf en vastgelegd worden door een videograaf. Om 17.30 uur gaan de deuren open en om 18.15 start de show.