Oostermoerfeest zorgt voor veel vertier in Gieten

GIETEN Het dorp Gieten is in de ban van het Oostermoerfeest. Van zondag 14 tot en met zondag 21 juli bruist het van de activiteiten voor jong en oud. Lees maar even mee.

Het spits van het programma wordt zondag 14 juli afgebeten met een spectaculaire boerentrekkertrek wedstrijd. Het programma wordt woensdag 17 juli voortgezet met een ouderenmiddag, de officiële opening en een Midnightwalk.

Donderdagavond vindt de optocht van praalwagens plaats en ook vrijdag is van alles te doen. Van een koffieconcert met medewerking van De Traan tot een vijfkamp en een feestavond met 538 DJ's On Tour.

Zaterdag vindt de 'paardendag' plaats en niet te vergeten de Oostermoer wandeltocht, een mini playbackshow en de feestavond met de band Papa di Grazzi.

De feestweek wordt zondag 21 juli afgesloten met onder meer een MTB tocht, een oldtimertocht, de Oostermoer Run, de midzomer fair en een muziekfeest met JK Entertainment.

Tijdens de feestweek zijn veel straten in het dorp versierd en verlicht. Het organisatiecomité heeft een speciale lichtroute uitgezet.

Kijk voor meer informatie op de website www.oostermoerfeest.nl