Bouw van Atlantis gaat maandag 19 augustus van start

STADSKANAAL - De bouw van het nieuwe hoogwaardige appartementencomplex Atlantis aan de Luxemburglaan in Stadskanaal gaat maandag 19 augustus (direct na de bouwvak) van start.

Dat meldt NVM-makelaar Johan van Beilen van Van Beilen Makelaars in Stadskanaal.

"De officiële handeling wordt woensdag 28 augustus rond de klok van drie uur 's middags verricht door wethouder Goziena Brongers van de gemeente Stadskanaal", weet Van Beilen. "Ook de projectontwikkelaar, de aannemer, de architect en de toekomstige bewoners zijn dan van de partij."

Inmiddels zijn enkele bouwborden met de mededeling dat de bouw gaat beginnen geplaatst. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. Alle bouwmaterialen zijn inmiddels besteld.

Tien van de elf beschikbare royale appartementen in het hogere prijssegment zijn verkocht. "Eén kandidaat heeft zich helaas moeten terugtrekken", vervolgt Van Beilen. "De verwachting is dat het elfde contract binnenkort alsnog wordt getekend. Er is namelijk veel vraag naar dit soort appartementen in het centrum van Stadskanaal en het aanbod is zeer gering."

Paul Abrahams