Voetspecialist van FitFwd bij Ter Borg Schoenmakerij & Lederwaren

Een deskundige van FitFwd brengt donderdag 12 september een bezoek aan Ter Borg Schoenmakerij aan het Europaplein 15 in Stadskanaal. Gedurende deze dag zal de voetspecialist mensen met voetklachten te woord staan.

Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Fusselastic-steunveer, een Duitse ontwikkeling. De Fusselastic-steunveer is een vervanging van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de rationele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de steunveer een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop, sterkt de spieren aan en maakt de zenuwblokkade’s vrij.

De veer verbetert op buigzame wijze de stand en corrigeert de voetholte. De gevoelige voorvoet wordt extra door het corrigerende kussentje ondersteund waardoor de voet weer natuurlijk kan afrollen. De pijn neemt door deze behandeling af en de banden en spieren worden weer krachtiger. Ook wordt door het verende effect bij iedere stap de totale voetvlakte gemasseerd wat een goede doorbloeding bevorderd.

Afspraak maken

Het advies van de specialist is geheel kosteloos en verplicht de klant tot niets. In verband met de te verwachten grote belangstelling is het wel belangrijk om even een afspraak te maken. Ter Borg Schoenmakerij is te bereiken via 0599-612681. Kijk voor meer informatie op www.fitfwd.com