Beach tennistoernooi met record aantal deelnemers

STADSKANAAL - Op het strand in het Pagedal in Stadskanaal is afgelopen weekend de vijfde editie gehouden van het Bouwbedrijf Speelman Beachtennis Kanaalstreek toernooi.

Een initiatief van de tennisverenigingen in Stadskanaal, Nieuw-Buinen en Onstwedde. Met 72 dubbels is het toernooi 'stijf uitverkocht'. In totaal zijn 226 wedstrijden gespeeld. Tijdens de prijsuitreiking kan het organisatiecomité melden dat de hoofdsponsor het contract met vijf jaar heeft verlengd.

Erik van der Laan en Sander Sandmann (herendubbel) en Esmee Giroldi en Ellen Ufkes (damesdubbel) hebben de eerste prijs gewonnen in de categorie 4 en 5. In de categorie 6 en 7 zijn Mark Smittenberg en Bastijn Weijer (herendubbel) en Lizette van der Laan en Saskia Niewold (damesdubbel) als winnaar gehuld. In de categorie 8 en 9 worden eerste prijzen uitgereikt aan André Koerts en Mark Oving (herendubbel) en Darien Deuring en Laura Hauke (damesdubbel). De winst in de Fun klasse gaat naar Eva Sweers en Jan-Willem Trip.

Ook de jeugd kan meedoen aan het beach tennistoernooi. Eerste prijzen worden uiteindelijk in de wacht gesleept door de duo's Maxim Raadsveld en Tom Veninga en Lennaert Bruns en Roderick Bruns.

Kijk ook op fotoreportage Bouwbedrijf Speelman Beachtennis Kanaalstreek toernooi.